SZJA 1% ÉS ADOMÁNYOZÁS

Támogassa(d) a felajánlható személyi jövedelemadó 1 százalékával az ELTE TTK Hallgatói Alapítványt!

Közhasznú alapítványunk immár 30 éve fáradozik azon, hogy egyetemünk élhetőbb legyen, segít a közösségépítésben, illetve a középiskolásoknak nyújt segítséget abban, hogy a legjobb egyetemekre kerüljenek be. Az Alapítvány teljes vezetése és a rendezvények szervezői önkéntesként látják el a feladatukat, tiszteletdíj nélkül, hogy a személyi kiadásokat minimalizáljuk. Mindössze egy főállású alkalmazottunk van, aki az ügyfélszolgálati feladatokat és az oktatások szervezését látja el.

Adószámunk 1% felajánláshoz: 19652595-1-43

Az adó 1+1% felajánlásról 2023. május 22-ig nyilatkozhat, a webes felületen megtalál minket akár az adószám, akár az alapítvány neve alapján.
További információ: https://nav.gov.hu/ado/szja1_1

Adományokat a HU31 1620 0223 1015 0931 0000 0000 bankszámlaszámra várunk.

A közleményben kérjük feltüntetni, hogy “adomány”.

Az adomány mellé kérjük küldjenek egy e-mailt is az elnok@alapivany.elte.hu címre, benne a nevükkel, tranzakciós számmal és lakcímükkel, így tudjuk csak elszámolni a felajánlást.

Pár konkrétum, hogy mire költöttünk az elmúlt évben (ehhez hasonlókat terveznénk az ideiben is):

  • Több tucat szakmai, közösségépítő, szórakoztató és tudományos rendezvényt szerveztünk.
  • Különböző TTK-s és egyéb ELTE-s szakmai, szórakoztató és tudományos rendezvényeket támogattunk infrastruktúrával (nyomtatás, hangtechnika, rendezvénykellékek…) vagy anyagilag.
  • Középiskolásoknak készítettünk ingyenesen letölthető próbaérettségiket, rászorulóknak ingyenes vagy kedvezményesen biztosítjuk online és 150 órás kiscsoportos kurzusainkon való részvételt.
  • A Lágymányosi Kampuszon kedvezményes nyomtatási és szakdolgozatkötési lehetőséget biztosítunk minden hallgatónak.

Bármilyen további kérdéssel vagy konkrét célra történő adományozással kapcsolatos egyeztetés ügyében a titkar@alapitvany.elte.hu címen várjuk az e-maileket.