PÁLYÁZAT - Felkai András Ösztöndíj 2014 - Pályázat fiatal gazdasági és pénzügyi szakembereknek

A Felkai András Ösztöndíj célja, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor olyan szakemberekkel gazdagodjék, akiket Felkai Andráshoz hasonlóan pozitív beállítottság, hozzáértés és nemzetközi látókör jellemez. A díj e cél elérése érdekében fiatal magyar gazdasági szakemberek és végzős hallgatók posztgraduális tanulmányainak folytatásához nyújt pénzügyi támogatást.

Felkai András Ösztöndíj keretében az Ösztöndíjbizottság évente 3-5 pályázó részére, egyenként átlagosan 350.000 forint értékű támogatás odaítéléséről dönt.

Pályázók köre: Minden 20–30 év közötti magyar állampolgársággal, vagy magyar igazolvánnyal rendelkező magánszemély megpályázhatja, aki az alább felsorolt közreműködő intézményben gazdasági területen egyetemi, illetőleg mester oklevelet szerzett, vagy valamely intézmény nappali tagozatos hallgatója, és ebben a minőségében legalább öt szemesztert sikeresen elvégzett.

Részletek: http://palyazatmenedzser.hu/2014/06/21/felkai-andras-osztondij-2014-palyazat-fiatal-gazdasagi-es-penzugyi-szakembereknek/

Határidő: 2014. június 30.

Jelölők: