Országos TTK Civil Diákfórum

2008 áprilisában az Alapítvány létrehozta az Országos TTK Civil Diákfórumot. Célunk a természettudományi területen működő civil szervezetek hálózatát kialakítani, fenntartani, a közös munkát megalapozni. Ennek érdekében az idén ismét találkozót rendeztünk.

A találkozó 2010. április 16-18 között került megrendezésre Budapesten, ahol a résztvevők minden költségét az Alapítvány fedezte, részben pályázati finanszírozásból. Minden résztvevőnek szállást és napi háromszoros étkeztetést, illetve vidékről érkezők számára az útiköltségek megtérítését biztosítottuk.

A képzés programjában szerepelt szervezetfejlesztés, pályázatírási modul, vezetőfejlesztés, környezetvédelmi kerekasztal, jogi ismeretek, pályázati tippek-tapasztalatok és kommunikációs tréning is.

A találkozó és képzés mellett kidolgoztunk agy hosszútávú stratégiát a TTK-s civil szervezetek közti együttműködés javítására, mely az újonnan elkészült és folyamatosan bővülő http://ttkcivil.hu honlapon olvasható.

Ide hamarosan felkerülnek a képzés ismeretanyagai elektronikus formában, a szervezetek projektmunkáiból született pályázati tervek, valamint a találkozón készült fényképek.