Önkéntes jelentkezés

Az Alapítvány számos olyan projektet bonyolít le, vagy vesz részt bennük partnerként, amelyekben nagy segítségünkre vannak az Önkénteseink. Ezek a programok általában környezetvédelmi, kutatási vagy éppen oktatási-ismeretterjesztési témákat ölelnek fel.

Azon felül, hogy az Önkéntesek segítenek a kitűzött célokat megvalósítani, nem elhanyagolható a jó társaság és az, hogy a későbbi önéletrajzban is jól mutat önkéntes munkák feltüntetése.

Megvalósult program volt többek között az ELTE Lágymányosi Kampuszán a Szelektív hulladékgyűjtés bevezetése, a magyarországi középiskolákban a környezettudatos gondolkodásra felhívó előadássorozat, az Egyetemisták parkjának rendezése, padok kihelyezése, hallgatói terek fejlesztése, avagy például az elsős hallgatók beiratkoztatása és körbevezetése, illetve számos szórakoztató program megszervezése.

Amennyiben felkeltettük érdeklődésed és jelentkeznél Önkéntesnek hozzánk, avagy kérdésed lenne ezzel kapcsolatban, akkor keress minket az Ügyfélszolgálaton, vagy írj bátran egy e-mailt a alapelnok kukac alapitvany.elte.hu címre!