Karácsonyi könyvkedvezmények és az Ünnepek

Vásárolj tudást Karácsonyra! Mutasd meg szeretteidnek, mivel is foglalkozol az egyetemen, vagy lepd meg saját magad az ünnepekre valami olvasmányosabb, esetleg specifikusabb szakkönyvvel. December 10. és 18. között minden 5-10-15%-os kedvezményes könyvre, egységes 20%-os kedvezményt adunk!

Könyvbazárunk még mindig nyitva áll ahol 30-40 vagy akár 70%-ka olcsóbban juthatsz hozzá útikönyvekhez és nyelvkönyvekhez.

Ha már unod az olvasást, és még hiányzik a ruhatáradból egy ELTE-s pulcsi, vedd meg most 15% kedvezménnyel. Komplett ajándékcsomagokkal készültünk neked. Mindenki talál magának kedvére valót, legyen az ELTE szerelmese, sportőrült, vagy környezetvédő. Ha nem akarsz kilógni a sorból az ELTE sítáborban egy pulcsit mindenképp be kell szerezned!

Kellemes, békés, bájglimérgezéses karácsonyi ünnepeket mindenkinek! :) Reméljük enyhén tavaszias időben is szép lesz az ünnep, és felejthetetlen a szilveszteri buli!

Jövőre találkozunk!