Kapcsolatrendszerünk

Az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány az elmúlt években is számos szolgáltató partnerével és az országosan működő civil szervezetekkel együtt azon tevékenykedett, hogy célkitűzései megvalósuljanak és támogatni tudja az ELTE hallgatóit céljaik elérésében, értékesebbé téve diplomájukat, fejlesztve környezettudatos szemléletüket, komfortosabbá tenni egyetemi tanulmányaikat.

Alapítványunknak hagyományosan jó az együttműködése a Lágymányosi Kampuszon működő karokkal. Az Informatikai Kar és a Társadalomtudományi Kar nagy segítséget nyújtott gépek adományozásával, hogy kioskokat helyezünk ki a hallgatók számára a kampuszon, de utóbbival együttműködünk a Kar jegyzeteinek, könyveinek árusításában is.

A legátfogóbb együttműködést az ELTE Természettudományi Karával alakítottuk ki az évek során, hiszen ennek hallgatói önkormányzata az alapítónk.

Támogatjuk a Kar rendezvényeit és segítséget nyújtunk azok megrendezésében.

A három kar hallgatói önkormányzataival kölcsönösen segítjük egymás munkáját, közösen indulunk pályázatokon, felkaroljuk kezdeményezéseiket.

Pályázatainknak és az adózók 1%-os felajánlásainak köszönhetően egyre szélesebb körben tudjuk céljainkat megvalósítani, valamint újabbak kitűzésével még inkább kiszolgálni a hallgatókat és oktatókat egyaránt.

Reméljük, ebben az évben is számos sikeres programot bonyolítunk le Partnereinkkel együttműködve! Ez úton is köszönjük eddigi munkájukat és segítségüket!

A szervezetek listáját megtekintheti felső menüpontjainkra kattintva!