Prágai kirándulás jelentkezés

A részvételi díj tartalmazza a szállást reggelivel és ágyneművel két éjszakára, illetve a különbuszos utazást. (Érkezés és indulás helye: Lágymányosi Kampusz, Sasadi út/KCSSK, Arrabona pihenő.) A rendezvény zártkörű csak (jelenlegi és volt) ELTE-sek és ismerőseik vehetnek részt rajta.

Ha kitöltöd a kérdőívet akkor várólistára kerülsz. Február 28-áig értesítjük a jelentkezőket, hogy összegyűlt-e elegendő jelentkező a harmadik busz indulásához. (A várólistán való szerepléshez nem szükséges befizetni a részvételi díjat, amennyiben végül visszamondjuk a befizetett összegeket 100%-ban visszafizetjük.)

Készpénzes befizetési lehetőség:

Hétköznapokon 8-14 óráig (kivétel hétfőn, 16 óráig és pénteken, 12 óráig) a Lágymányosi Kampusz, Déli Tömb 00.734-es számú irodánkban, az alagsorban.

Utalási adatok
Kedvezményezett neve: ELTE TTK Hallgatói Alapítvány
Közleményben: Résztvevő neve, ha nem egyezik meg a befizetőével (ha többen fizettek közösen, akkor mindenkit tüntessetek fel)
Számlaszám: MKB 10300002-20327888-70073285

Amennyiben gondot okoz a határidőre befizetni az összeget, vagy készpénzben fizetnél, esetleg bármilyen más kérdésed merül fel, írj az utazas@alapitvany.elte.hu címre, vagy küldj üzenetet nekünk itt, a Facebookon.