II. ÁJK Nyári Szabadegyetem

Mikor?
Mennyiért?
Jelentkezem!

Az ÁJK nyári Szabadegyetem a HÖK által szervezett és a kar által is támogatott integrációs, motivációs rendezvény. A cél, hogy létrehozzunk egy táborélményt, ami a szórakozáson túl önmagunk és közösségünk fejlesztéséről is szól. A Szabadegyetem két fő pillére tehát az integráció, a közösség építése és a motiváció, a szakmai és egyéb típusú önképzés. Egy zenés-táncos rendezvény, ahol szabadon szórakozhatunk, valamint élvezhetjük a közélettel, a jövővel és kultúrával kapcsolatos plenáris beszélgetéseket és work-shopokat, megismerhetünk új embereket és találkozhatunk régi barátainkkal! A táborból száműzve vannak a szakjogi kérdések, tehát általános társadalomtudományi témákra készüljetek.

A szabadegyetem helyszíne a csodás Park Hotel Balatonlellén, a Balaton déli partján, vonattal és autóval is könnyen elérhető helyszínen. A tábor rendelkezik stranddal, bowling teremmel, kinti helyiségekkel, külön tánc-előadó teremmel és minden más jóval. A szobák 2-3 személyesek és rendelkeznek saját fürdőszobával.

A tábor augusztus 22-26-ig, tehát szerdától vasárnapig fog tartani. Az eseményt a nyár végére tettük, remélhetőleg mindenki túl van a nagy nyaralásokron, kiheverte a vizsgaidőszakot, hiányolja az arcokat. Motiváció az új évre, és közös búcsú a nyártól.

Akárki, aki a kar jelenlegi hallgatója, illetve aki a 2017-2018-as tanévben szerzett abszolutóriumot. Az esemény azonban nem gólyatábor, így az idén felvételt nyert hallgatók még nem jelentkezhetnek!

Július 10-ig vagy az első eladott 150 jegyig EarlyBird jegyeink vannak 20’000Ft.-ért. Ezt követően a jegy ára 25’000 Ft.-

A díj tartalmazza a napi háromszori étkezést, a szállást, és a számtalan szakmai, közösségi programon való részvételt!

Ezen felül a regisztrációkor kérhetsz pólót 1500 Ft.-ért, valamint ha a csoportos leutazást választod, további 1700 Ft-ért gondoskodunk neked a vonatjegyről!