Észak-olasz kirándulás

Szia!

Nincs még programod az őszi szünetre? Világot látnál, vagy csak pihennél? Az ELTE TTK Hallgatói Alapítványa egy 4 napos Velence-Firenze kirándulást szervez Neked, rendkívül kedvező árakkal és fakultatív csoportos programokkal! Jöhet nem ELTE-s, barátnő és barát egyaránt!

Indulás 11.02-án reggel, hazaérkezés 11.06-án reggel. Fakultatív önköltséges programok: vezetett városnézések, látogatás a Szent Márk-székesegyházba, Dózse-palotába, vaporettóval a közeli szigetekre, szelfizés a Pisai ferde toronnyal és igény szerint további látványosságok, érdekességek.

Részvételi szándékod kérlek, mielőbb jelezd az alábbi regisztráció kitöltésével! A jelentkezésed 5.000 Ft előleg befizetésével véglegesítheted! A kirándulás az első 20 jelentkező számára, -meghosszabbítva- 10.18-án éjfélig bruttó 45.000 Ft, utána pedig bruttó 50.000 Ft. Az igen kedvező árakat többek között csoportos kedvezmények révén sikerült elérni, így a túrát 40 jelentkező esetén tudjuk elindítani.

Információ az utaláshoz:

ELTE TTK Hallgatói Alapítvány
1117 Bp. Pázmány Péter sétány 1/C
10300002-20327888-00003285 (MKB Bank Zrt.)

Folyamatosan frissülő információk a Facebook eseménynél találhatók! Kérdés esetén ne habozzatok felkeresni minket!

A számla erre címre kerül kiállításra, ha más igényed van, akkor kérjük jelezd!
Amennyiben ELTE-s hallgató vagy.
A reggeli ára 1.500 Ft/fő/nap.
A kívánt szobatársak nevét add meg.
Várhatóan 1800 Ft a belépő.
Várhatóan kb. 7000 Ft az út ára.