Civil

PÁLYÁZAT - Felkai András Ösztöndíj 2014 - Pályázat fiatal gazdasági és pénzügyi szakembereknek

A Felkai András Ösztöndíj célja, hogy a magyar gazdasági és pénzügyi szektor olyan szakemberekkel gazdagodjék, akiket Felkai Andráshoz hasonlóan pozitív beállítottság, hozzáértés és nemzetközi látókör jellemez. A díj e cél elérése érdekében fiatal magyar gazdasági szakemberek és végzős hallgatók posztgraduális tanulmányainak folytatásához nyújt pénzügyi támogatást.

Felkai András Ösztöndíj keretében az Ösztöndíjbizottság évente 3-5 pályázó részére, egyenként átlagosan 350.000 forint értékű támogatás odaítéléséről dönt.

PÁLYÁZAT - Youth2Youth - Felhívás társadalmi innovációs versenyen való részvételre

A Demokratikus Ifjuságért Alapítvány társadalmi innovációs versenyt szervez Youth2Youth elnevezéssel 18-25 éves fiatalok részére.

HÍR - Erasmus+ 2014 közoktatási, szakképzési és felnőttoktatási mobilitási pályázati eredmények

A Tempus Közalaptvány közzétette a 2014. március 24-i határidőre benyújtott KA1 mobilitási pályázatok tartalmi bírálatának eredményét.

Az eredmények a Tempus Közalapítvány honlapján elérhetőek.

PÁLYÁZAT - Az Év Utazója 2014 - Videópályázat 10 hetes álommunka elnyerésére

A Magyar Turizmus Zrt. videópályázatot hirdetett meg az "Év Utazója" címmel. Főnyeremény: a nyertes 10 hét alatt bejárhatja Magyarországot 1 millió forintos tiszteletdíjért.

A nyertes feladata: Év Utazójaként az MT Zrt. alkalmazásában és szakmai iránymutatása alapján Magyarország 9 régiójában készülő websorozatában szereplés, közösségi oldalakra posztolás, valamint az egyes helyszínekhez kapcsolódóan bejegyzések írása.

Pályázók köre:
Magánszemélyek, 18 év felett

PÁLYÁZAT - Élen a tanulásban, élen a sportban 2014. - Pályázat a tanulásban és a sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalok számára

Budapest Főváros Önkormányzata pályázati felhívást tett közzé az Élen a tanulásban, élen a sportban fővárosi kitüntető cím elnyerésére a tanulásban és a sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalok részére.

A pályázat célja a fővárosi tanulóifjúság ösztönzése a szellemi és fizikai képességek folyamatos fejlesztésére, a tanulás és a sport helyes arányainak kialakítására. A köznevelési intézmények és a sportegyesületek kapcsolatának erősítése, továbbfejlesztése. A tanulásban és a sportban kiemelkedő teljesítményt nyújtó fiatalok eredményeinek elismerése.

PÁLYÁZAT - Harsányi István-díj 2014 - Pályázat innovációs kutatási munkák, szakdolgozatok elismerésére

A Manager Képzés Alapítvány Kuratóriuma pályázatot hirdetett innovációs tudományos diákköri munkák, kutatási munkák, szakdolgozatok, diplomamunkák, PhD-disszertációk elismerése céljából.

A pályázat célja az innovációval kapcsolatos menedzsment témakörben készített kiemelkedő színvonalú tudományos diákköri munkák, kutatási munkák, szakdolgozatok, diplomamunkák, PhD-disszertációk készítőinek elismerésben részesítése, és gyakorlati tevékenységük támogatása.</p>

Pályázók köre:
Magánszemélyek

FELHÍVÁS - az Európai Kulturális Parlament Ifjúsági Hálózat magyar tagjainak kiválasztására

Az Európai Kulturális Parlament Ifjúsági Hálózata felhívást tett közzé a magyar tagok jelentkezésére és kiválasztására fiatal, művészeti és kulturális szakemberek részére.

Pályázók köre: Magánszemélyek

Részletek: http://palyazatmenedzser.hu/wp-content/uploads/2014/05/Call_Hungary.pdf

Határidő: 2014. május 20.

PÁLYÁZAT - Campus Hungary Munkatársi Mobilitás - Ösztöndíjak felsőoktatási intézmények munkatársai számára

A Balassi Intézet Campus Hungary ösztöndíjpályázatot hirdet 2014. augusztus 15. és 2015. március 31. között megvalósítható felsőoktatási munkatársi mobilitásra.

A pályázat célja, hogy a tapasztalatcserét, hálózatépítést szolgáló ösztöndíjas tevékenység járuljon hozzá az intézmény vagy az országos program szintjén a magyar felsőoktatás nemzetköziesítéséhez és/vagy az ösztöndíj rendszerek fejlesztéséhez, működtetéséhez hosszú távon.

PÁLYÁZAT - Prométheusz 2014 - Csillagászati pályázat

A Magyar Tudományos Akadémia Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpontja versenyt hirdetett középiskolai tanulóknak és a felsőoktatási intézmények hallgatóinak távcsöves megfigyelés elvégzésére.

PÁLYÁZAT - a vállalkozóvá válást elősegítő támogatások elnyerésére budapesti lakosoknak

A Budapest Főváros Kormányhivatala Munkaügyi Központ pályázatot hirdetett álláskeresők vállalkozóvá válását elősegítő támogatás igénybevételére.

A pályázat keretében budapesti magánszemélyek pályázhatnak vállalkozóvá válást elősegítő támogatások elnyerésére maximum 2 millió forint tőkejuttatásra, munkabér támogatásra 6 hónapig, illetve szaktanácsadási szolgáltatás igénybevételére.

Oldalak

Feliratkozás Civil csatornájára