1% felajánlás

Tisztelt Szülők, kedves Diákunk, kedves Egyetemi Polgárok!

Kérjük, ajánlják fel Alapítványunk számára személyi jövedelemadójuk 1%-át! Segítsék munkánkat ezzel az apró, de igen fontos támogatással, amelyet minden évben tartalmas munkával hálálunk meg!

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az ELTE-n működő ELTE TTK Hallgatói Alapítvány elmúlt évi tevékenységét, céljait, és eredményeit ezen rövid levélben.

Szervezetünket 1991-ben alapította, szoros összefogással az akkori hallgatói és oktatói közösség; 2000-től közhasznú státuszban működünk. Alapítványunk mindmáig az ELTE egyik meghatározó civil szatellit szervezete.

Hol találkozhatott velünk?

Például az ELTE Érettségi előkészítő programunk keretében. Ezen kezdeményezésünk során is arra törekedtünk, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztve, a legjobb oktatókkal közösen dolgozva érjük el céljainkat. Szándékunk most is töretlen. A diákok öröme, valamint sikere minden évben új erőt, új lökést ad számunkra, hogy ne álljunk meg, és tovább fejlődve tudjunk számukra még többet nyújtani!

Netalántán az ELTE TTK Országos Diákkutató Programon, amely egyedülálló kezdeményezés volt K-K-Európában. A több mint ötmillió forintos költségvetésű, egy éves kutatási programban az ország legnagyobb tudású középiskolásai vettek részt, az egyetem oktatóinak és kutatóinak mentorálása mellett. A diákok összes felmerülő költségét (utazás, szállás, étkezés) az Alapítvány fedezte.

Együttműködést alakítottunk ki a Nagycsaládosok Országos Egyesületével is, amelyen keresztül számos szociálisan hátrányos helyzetű diákot támogatunk tanulmányaiban. Számukra ösztöndíjat is biztosítunk, amennyiben tanulmányaikban kiváló eredményeket érnek el!

Részt veszünk számos közhasznú pályázati programban. Jelen pillanatban konzorciális partnerként igyekszünk a TÁMOP 4_1_2 keretében e-learning keretrendszert bevezetni, valamint elhelyezni az ELTE-t a világ vezető egyetemeit tömörítő OCW rendszerben. Ez országosan is egyedülálló fejlesztés.

Az Alapítvány az NCA támogatásával a civil tudományos közösségek szerepvállalását, összefogását is erősíti. Ezt országosan megjelenő periodikával bővítettük, illetve térítésmentes szervezetfejlesztési programot és képzést indítottunk az Alapítvány költségén.

Szerteágazó közhasznú tevékenységünk kiterjed az egyetem hallgatói, valamint a középiskolás diákok képviseletére, szakmai továbbképzésére, közösségi rendezvények támogatására, érettségi előkészítő szervezésére, kutatási projektek vezetésére és koordinálására. Legfontosabb feladatunknak ezek mellett azt tekintjük, hogy hozzájáruljunk ahhoz, hogy az ELTE-ről széles látókörű, jól képzett, az európai értékeket magukénak érző, környezettudatos gondolkodású, a munkaerőpiacon igazi értéket képviselő diplomás fiatalok kerüljenek ki.

Tudnia kell, hogy szervezetünk sem állami, sem egyetemi támogatást nem kap, semmilyen formában. Működésünket saját bevételeinkből, valamint pályázati forrásokból biztosítjuk.

Kérjük, amennyiben Ön is támogathatónak tartja céljainkat, személyi jövedelem adója 1%-ának felajánlásával legyen segítségünkre azok megvalósításában!

ADÓSZÁMUNK: 19652595-2-43

Nézzen körül oldalunkon, valamint töltse le jubileumi kiadványunkat és a felajánláshoz szükséges szelvényt is!

Tisztelettel:

Hermán Dániel

A kuratórium elnöke

Az ELTE TTK Hallgatói Alapítvány adószáma: 19652595-2-43
Az Alapítványról szóló kiadvány letöltéséhez kattintson ide.

A kitöltött felajánló nyilatkozat letöltéséhez kattintson ide. A falajánlás menete a nyilatkozat alján található!